Калина Сакскобургготска е наела адвокат от известна софийска кантора. Защитничката обаче

...
Калина Сакскобургготска е наела адвокат от известна софийска кантора. Защитничката обаче
Коментари Харесай

Калина Сакскобургготска протака, няма и извинение

Калина Сакскобургготска е наела юрист от известна софийска адвокатска фирма. Защитничката обаче уведомила проверяващия служител на реда, че сега се намира в чужбина и желае различен ден, в който двете да се явят за покачване на обвиняване на Калина. Подобни отлагания са честа адвокатска процедура, отбелязва Българска национална телевизия.

Дъщерята на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски бе призована да се яви през днешния ден, с цел да ѝ се предяви обвиняване за породената от нея лека злополука в събота. При изработен тест с дрегер след случая бяха отчетени 1,5 промила алкохол. Сакскобургготска обаче отказа да даде кръвна проба. Полицията конфискува автомобила, с който тя бе предизвикала случая. Колата се оказа на юридическо лице. Днес не се явиха нито тя, нито неин юрист.

Очакванията са обвиняването против Сакскобургготска да бъде повдигнато идната седмица. 

След случая, при който Калина налетя на преграда на хотел в " Боровец ", се чуха разнообразни версии за случилото се. Собственикът на хотела описа по какъв начин служителка на " Царска Бистрица " " тъпчела " " княгинята " с кисели млека. Самата служителка изясни, че дъщерята на някогашния министър председател не била яла и ѝ донесла една кофичка. Тя упрекна в неучтивост в управата на хотела. Същевременно изясни, че Калина доста съжалявала.

Главната участничка в неприятната преживелица към този момент резервира безмълвие, липсва и публично опрощение от нея. Симеон Сакскобургготски, деен в позициите си, когато стане въпрос по какъв начин България не би трябвало да скапва положителните си връзки с Русия, сега също тъне в безмълвие като от канцеларията му единственото конкретизиране, че всеки би трябвало да носи отговорност за дейностите си. Същевременно брачният партньор на Калина - Китин Муньос, за късия интервал от събота до момента към този момент показа най-малко две версии на случилото се. В първата тя седнала зад кормилото пийнала, тъй като била разтревожена и тръгнала да търси изгубено куче. Дни по-късно имаше изказване от него за испанските медии. Там към този момент ставаше дума не за куче, а за липсващ папагал. Муньос дефинира случката като " стихия в чаша вино ". Той опровергава информацията, че Калина е карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин завява, че и двамата с жена му не пият, тъй като са спортисти. Докато търсела папагала, Калина спряла да си почине и да хапне обичайни български чушки с чаша вино в един от хотелите на Боровец.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР